NIEUW: ECHO DELUXE PAKKET


Nieuw bij Baby Glimpse! Het Echo Deluxe pakket. Krijg naast een geweldige echo ervaring ook een mooi pakket mee, gevuld met o.a. allerlei luxe producten van de mooiste merken!
Echo Deluxe pakket


Een werkelijk uniek pakket t.w.v. €400 dankij een geweldige samenwerkingen te bestellen voor €249! Dit pakket bestel je makkelijk en snel door een afspraak in te plannen in onze praktijk. Na afloop van de Echo krijg je het complete pakket mee naar huis. Ook geweldig als cadeau!


nu bestellen!

Wat zit er allemaal in het Echo deluxe pakket?


Naast de geweldige 3D/4D echo, ga je naar huis met een pakket waar je wel heel erg blij van wordt! Bekijk hieronder wat je er allemaal bij krijgt.1. ‘MOMS Sweater’


Ook aan de aanstaande mama’s is gedacht! Baby Glimpse biedt deze “MOMS Sweater” aan voor alle moeders. Een bevalling en ook het opvoeden van je kindje in de jaren daarna is een intense ervaring en wij zien deze dames als echte powervrouwen. Daarom hebben we een geweldige comfortabele sweater laten maken van hoogwaardige kwaliteit met de prachtige text “WHO RUN THE WORLD MOMS” erop. Wij hopen dan ook dat de (aanstaande) moeders deze trui met trots zullen dragen!

De ‘MOMS Sweater’ is ook los te verkrijgen voor €49,95! Ben je bijvoorbeeld niet meer zwanger of wil je graag deze te gekke trui cadeau doen aan je vriendin? Neem dan contact met ons op!


2. Koeka voetenzak


De baby voetenzak Oslo is een outdoor must have. Hij is gemaakt van wafel en van binnen gevoerd met teddy wat de baby heerlijk warm houdt in de koudere dagen van het jaar. Ook zijn de materialen van de voetenzak luchtdoorlatend, waardoor deze ook ideaal zijn voor de lente en herfstdagen. Dit artikel is te gebruiken in de baby autostoel (maxi cosi) door de handige gordel/bevestigingsgaten. De voetenzak is geschikt voor een driepuntsgordel. De bovenkant van de voetenzak bevat klittenband waardoor er een mutsje gecreëerd kan worden. De openslaande flap bevat een touwtje dat je wat strakker kan trekken voor meer comfort. Bezoek de officiële website van ‘KOEKA” voor meer informatie.

Beschikbaar in 8 kleuren. Ook mogen wij je via deze unieke samenwerking 20% korting geven op de luiertas van KOEKA.

Afmetingen: ca. 40×90 cm (geschikt voor leeftijden vanaf ± 0 – 6 maanden)

Samenstelling wafel: 100% katoen

Samenstelling voering: 100% polyester (teddy) 

Samenstelling vulling: 100% polyester


3. De Puckababy GOGO


De Puckababy GOGO is niet alleen mooi, maar vooral heel praktisch. Het is een vertaling van de ouderwetse omslagdoek, met een prachtige look & feel. Met een warm mutsje bij het hoofdje en aan de onderkant gesloten. De beentjes zijn daardoor altijd lekker ingepakt. De Gogo heeft gordelsleuven aan de achterkant, dus ook te gebruiken voor het autostoeltje. Een jasje is niet nodig. Geen moeilijk gedoe met aankleden. Het risico van warmtestuwing in het autostoeltje is aanzienlijk kleiner.

Baby’s houden van een overzichtelijk leventje. Ze herkennen al snel het terugkerend patroon van slapen-voeden-knuffelen- spelen. Een regelmaat die is afgestemd op hun eigen behoefte. Bij al die stapjes is extra geborgenheid heel belangrijk. Voor alle slaapjes in het bedje gebruik je een slaapzakje. Buiten het bedje biedt deze omslagdoek uitkomst. Meteen vanaf de geboorte al. Het houdt de baby heerlijk warm, van top tot teen. De zachte materialen voelen erg aangenaam. De Gogo is ideaal in huis, bij het voeden en spelen in de box. Ook bij uitstapjes met de kinderwagen of autostoeltje.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Puckababy.


4. Baby Sensory babycursus


Baby Sensory is een uniek en complete babycursus voor ouders/verzorgers/grootouders met hun baby. Vanuit een basis van veiligheid en structuur worden allerlei ideeën voor leuke activiteiten en materialen aangeboden om spelenderwijs de ontwikkeling van je baby te stimuleren.

Uit onderzoek is gebleken dat de hersenen van een baby in het eerste levensjaar harder groeien dan in enige andere periode. In de eerste 12 maanden worden vooral verbindingen tussen hersencellen aangemaakt. Door het aanbieden van gerichte afgestemde leerervaringen nemen deze verbindingen toe in aantal en in kwaliteit. De ervaringen die een baby in deze tijd opdoet, zijn belangrijk voor de latere ontwikkeling en het leervermogen. Baby Sensory richt zich op het stimuleren van alle ontwikkelingsgebieden: de zintuigen, de motoriek, de taalontwikkeling en sociaal-emotionele aspecten. Bovendien wordt de band tussen ouder en baby extra versterkt doordat het programma samen wordt beleefd.

Baby Sensory biedt babylessen voor baby’s van 0-15 maanden. Er zijn aparte sessies voor baby’s van 0-6 maanden en baby’s van 7 tot 15 maanden.

Onze samenwerking houdt in dat u 3 gratis lessen krijgt, waardoor u deze unieke manier van leren met uw kind zelf kunt ervaren.

 
 

5. Baby Massage bij SMC Diemen


Bij SMC Diemen krijgt u een babymassage voor als je kindje eenmaal geboren is. Deze wordt gegeven door een gespecialiseerde kinderfysiotherapeut. Baby Glimpse is gevestigd in het pand waar ook SMC Diemen actief is.

Babymassage

Je baby een massage geven, is de perfecte manier om je kind te laten ontspannen. Maar het is niet alleen lekker ontspannend, de massage is ook goed voor de spierontwikkeling, de doorbloeding van de huid én het stimuleert je baby’s zintuigen.

De cadeaubon geeft recht op een gratis babymassage bij afname van een babymassagecursus van 5 lessen.

 
 
 

6. Fijn Zwanger


Fijn Zwanger bieden jou en je partner 10% korting op de papaproofbevalcursus.

Image
  • Pretecho
  • 3d echo
  • Placeholder

WIST JE DAT?

Ook in de avond en in het weekend kun je bij ons terecht voor het laten maken van een echo.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam

bekijk onze tarieven