Praktijk


Voel je welkom bij Baby Glimpse Prenataal Echocentrum!

Wij zijn gevestigd in Amsterdam


plan een afspraak

Baby Glimpse


Even een korte introductie over wie ik ben. Mijn naam is Jacqueline Steenbeek. Geboren en getogen in Drunen, Noord-Brabant. Naast een carrière als model en voormalig Miss Nederland ben ik al jaren werkzaam als verloskundige. Het is geweldig leuk werk om te doen en ook is het een zeer dankbaar beroep. Graag wilde ik mij verder gaan onderscheiden. Daarom ben ik mij gaan specialiseren en heb ik vervolgens met succes de opleiding echoscopie afgerond. Het maken van medische echo’s en pretecho’s vond ik zo ontzettend interessant en leuk om te doen, dat ik na lang wikken en wegen het tijd vond worden om een echoscopie praktijk te starten. De kans was er en ik ben van mening dat je kansen moet aangrijpen.

Het krijgen van een kind is de meest speciale gebeurtenis in je leven. Daar heb je goede begeleiding en ondersteuning bij nodig en dat vertrouwen moet je krijgen van je verloskundige, maar ook van je echoscopist.

Iedereen is welkom in onze praktijk en wij zorgen er persoonlijk voor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. De echo’s worden gemaakt met het beste apparaat wat er op dit moment te bieden is. De GE Voluson S10 zorgt voor haarscherpe beelden zodat jullie kind perfect te zien zal zijn.

Graag verwelkomen wij jullie in onze praktijk in Amsterdam! Wij zijn gevestigd aan de Bijlmerdreef 182a, 1102AB te Amsterdam.


WIST JE DAT?

Bij de 3D/4D pretecho’s printen wij een prachtige foto voor je uit en krijg je alle foto’s en video’s mee op USB-stick.

Wij zijn ook in de avond en het weekend geopend.

bekijk onze tarieven