Echo


Ben je nieuwsgierig hoe je kind eruit ziet? Of het een jongen of een meisje wordt? Kom langs voor een 2D, 3D/4D echo en zie je baby live in High Definition (HD LIVE)!


bekijk onze tarieven
plan een afspraak

het complete plaatje


Bij ons heb je de mogelijkheid om tijdens je zwangerschap al een kijkje te nemen naar je kind. Dit zullen wij doen tijdens de echo’s. Hierbij worden de mooiste plaatjes vastgelegd in hoge resolutie.

Alle beelden en video’s van het onderzoek zijn te verkrijgen op USB-stick. Ook krijg je een prachtige foto uitgeprint mee.


Vroege echo (2D) – vanaf 6 weken


Ben je ongerust of wil je graag al vroeg in de zwangerschap een kijkje nemen in je buik? Dan is het bij ons mogelijk om vanaf 6 weken zwangerschap een 2D pretecho te laten maken. Tijdens deze echo wordt er gekeken of er sprake is van een intacte zwangerschap en er dus hartactie te zien is. De vroege pretecho kan plaatsvinden tussen de 6 tot 12 weken zwangerschap. Vanaf 8 weken zwangerschap is het beeld het duidelijkst.

Mocht het maken van de echo uitwendig (via de buik) niet duidelijk genoeg zijn, dan kunnen wij de echo ook inwendig (vaginaal) maken. Let er op dat je tijdens deze echo met een volle blaas komt.


Vroege echo (3D/4D)


Al vroeg in de zwangerschap is het mogelijk om je kind in 3D/4D HD live te bewonderen. Het lijkt alsof je al werkelijk een kijkje kunt nemen in de buik. Voor een prachtige 3D echo al vroeg in de zwangerschap, kun je het beste bij ons langskomen als je tussen de 12 en 19 weken zwanger bent.


Geslachtsbepaling (2D) – vanaf 14 weken


Kan je niet wachten om het geslacht van je kind te weten? Vanaf 14 weken zwangerschap kunnen wij met de echo kijken of je een jongen of een meisje krijgt. Kom tijdens deze echo met een volle blaas. Hierdoor ligt je kind vaak beter voor de mooiste echo beelden.

Het kan zijn dat het geslacht moeilijk te zien is, doordat bijvoorbeeld de voeten ervoor liggen. Mocht dit het geval zijn, dan laten wij je graag (kosteloos) een andere keer terugkomen.


Normale 2D echo


Tijdens je gehele zwangerschap is het mogelijk om bij ons een 2D echo te laten maken. Met deze echo is je kind in zwart/wit beeld zichtbaar. Er wordt gekeken naar de structuren in het lichaam van je kind en naar bijvoorbeeld het profiel, de handen, voeten etc.

Tijdens deze 2D echo wordt er uitgebreider naar je kind gekeken dan bij de geslachtsbepaling. Voor het geval je nog geen geslachtsbepaling hebt gehad, kunnen wij deze er gelijk bij meenemen.


3D/4D echo (HD Live)


Met ons geavanceerde echo apparaat worden de mooiste beelden van je kind zichtbaar in 3D/4D HD live. De echo’s zijn het mooist tussen de 25 en 32 weken zwangerschap.

Tijdens deze pretecho wordt er ruim de tijd genomen om naar je kind te kijken. Er wordt zoveel mogelijk beeldmateriaal vastgelegd. Mocht het zijn dat wij je kind niet goed in beeld kunnen brengen, door bijvoorbeeld de positie van je kind, dan ben je van harte welkom om (kosteloos) nog een keer terug te komen.

  • Pretecho
  • 3d echo
  • Placeholder

WIST JE DAT?

Ook in de avond en in het weekend kun je bij ons terecht voor het laten maken van een echo.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam

bekijk onze tarieven